• <%= message %>

Plåtskylt KEEP CALM and take a selfie [Allplate]

Bildnummer:90027
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 182,70 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Plåtskylt "KEEP CALM and take a selfie [Allplate]"

Plåtskylt "KEEP CALM and take a selfie [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och vackra mönster.På våra metalltavla "KEEP CALM and take a selfie [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Unika material som en tavla tillsammans med en vacker design.

Plåtskylt "KEEP CALM and take a selfie [Allplate]" är det bästa valet med tanke på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekorationer där "KEEP CALM and take a selfie [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra posters på metall definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta väggdekor.

Vi rekommenderar både metalltavla "KEEP CALM and take a selfie [Allplate]" och våra andra tavlor från vår vägg-kollektion av metallprodukter.