• <%= message %>

Plåtskylt KEEP CALM and chill out [Allplate]

Bildnummer:90032
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "KEEP CALM and chill out [Allplate]"

Metalltavla "KEEP CALM and chill out [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och vackra mönster.På våra poster på metall "KEEP CALM and chill out [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Ovanliga material som en poster tillsammans med en originell design.

Metalltavla "KEEP CALM and chill out [Allplate]" är det bästa exemplet på modernitet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekor där "KEEP CALM and chill out [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra plåttavlor helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som plttavla kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta väggdekor.

Vi rekommenderar både poster på metall "KEEP CALM and chill out [Allplate]" och våra andra posters från vår vägg-kollektion av metallprodukter.