• <%= message %>

Plåtskylt Greetings from Paris [Allplate]

Bildnummer:90376
 Artist:Pablo
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 182,70 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Greetings from Paris [Allplate]"

Plåtskylt "Greetings from Paris [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och nya mönster.På våra plåtskylt "Greetings from Paris [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Unika material som en poster tillsammans med en vacker design.

Plåtskylt "Greetings from Paris [Allplate]" är det bästa exemplet på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekorationer där "Greetings from Paris [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra posters på metall helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som metalltavla kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta väggdekor.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Greetings from Paris [Allplate]" och våra andra posters från vår vägg-kollektion av metallprodukter.