• <%= message %>

Plåtskylt Good Things are Going to Happen

Bildnummer:92111
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Good Things are Going to Happen"

Posters på metall "Good Things are Going to Happen" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och fina mönster.På våra metalltavla "Good Things are Going to Happen" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Unika material som en poster tillsammans med en vacker design.

Posters på metall "Good Things are Going to Happen" är det bästa valet med tanke på modernitet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekorationer där "Good Things are Going to Happen" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta väggdekor.

Vi rekommenderar både metalltavla "Good Things are Going to Happen" och våra andra tavlor från vår vägg-kollektion av metallprodukter.