• <%= message %>

Plåtskylt Food: Chocolate cake [Allplate]

Bildnummer:91358
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Plåtskylt "Food: Chocolate cake [Allplate]"

Metalltavla "Food: Chocolate cake [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och fina mönster.På våra poster på metall "Food: Chocolate cake [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Ovanliga material som en poster tillsammans med en originell design.

Metalltavla "Food: Chocolate cake [Allplate]" är det bästa exemplet på trendighet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekor där "Food: Chocolate cake [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra metalltavlor definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som metalltavla kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta väggdekor.

Vi rekommenderar både poster på metall "Food: Chocolate cake [Allplate]" och våra andra tavlor från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.