• <%= message %>

Plåtskylt Dark World: Journey of Nature [Allplate]

Bildnummer:88964
 Artist:William Dale
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Dark World: Journey of Nature [Allplate]"

Plåtskylt "Dark World: Journey of Nature [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och nya mönster.På våra plåtskylt "Dark World: Journey of Nature [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i retro-stil. Ovanliga material som en poster tillsammans med en originell design.

Plåtskylt "Dark World: Journey of Nature [Allplate]" är det bästa exemplet på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekorationer där "Dark World: Journey of Nature [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Förutom detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Dark World: Journey of Nature [Allplate]" och våra andra tavlor från vår vägg-kollektion av metallprodukter.