• <%= message %>

Plåtskylt Dark World: Galactic Princess [Allplate]

Bildnummer:89836
 Artist:William Dale
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Dark World: Galactic Princess [Allplate]"

Posters på metall "Dark World: Galactic Princess [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och vackra mönster.På våra plåtskylt "Dark World: Galactic Princess [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Unika material som en tavla tillsammans med en originell design.

Posters på metall "Dark World: Galactic Princess [Allplate]" är det bästa exemplet på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekorationer där "Dark World: Galactic Princess [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar metalltavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra metalltavlor helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som metalltavla kommer att förnya och förhöja ditt hem. Det ska också nämnas att metalltavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Dark World: Galactic Princess [Allplate]" och våra andra posters från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.