• <%= message %>

Plåtskylt Coffee Lovers: Coffee of the Day [Allplate]

Bildnummer:91622
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 182,70 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Coffee Lovers: Coffee of the Day [Allplate]"

Metalltavla "Coffee Lovers: Coffee of the Day [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och fina mönster.På våra metalltavla "Coffee Lovers: Coffee of the Day [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av gatukonst, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Unika material som en tavla tillsammans med en vacker design.

Metalltavla "Coffee Lovers: Coffee of the Day [Allplate]" är det bästa exemplet på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekorationer där "Coffee Lovers: Coffee of the Day [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar plåttavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra metalltavlor definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som metalltavla kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att plåttavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta väggdekor.

Vi rekommenderar både metalltavla "Coffee Lovers: Coffee of the Day [Allplate]" och våra andra posters från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.