• <%= message %>

Plåtskylt Children's Animals: Pig [Allplate]

Bildnummer:91368
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Children's Animals: Pig [Allplate]"

Posters på metall "Children's Animals: Pig [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och vackra mönster.På våra plåtskylt "Children's Animals: Pig [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Unika material som en tavla tillsammans med en originell design.

Posters på metall "Children's Animals: Pig [Allplate]" är det bästa exemplet på trendighet där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En nyhetskänsla, unik väggdekorationer där "Children's Animals: Pig [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar posters på metall även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en unik väggdekoration så är våra definitivt en produkt för dig. Modern, decorative design som plttavla kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att posters på metall fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både plåtskylt "Children's Animals: Pig [Allplate]" och våra andra posters från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.