• <%= message %>

Plåtskylt Applause by Banksy [Allplate]

Bildnummer:89499
 Artist:Kalla Spire
  • Storlek: <%= dimensions.w %> x <%= dimensions.h %>cm
Tillbehör: Inget valt Välj annan
Tillgänglig produkt
  • 261,00 kr
  • <%- discountprice %>
Inkl moms, frakt inte inkluderat
Produktionstid
Välj tillbehör

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

UV-tryck Skyddar mot fukt och solljus!
53,10 kr
lägg i kundvagn
Ta bort ifrån kundvagn
 

UV tekniken skyddar tavlan ifrån både solljus och fukt vilket förlänger färgernas kulör och beständighet mot fukt.

Våra kundrecensioner

Leveranstid
Av plåttavlor
10 dagar
arbetsdagar

Poster på metall "Applause by Banksy [Allplate]"

Metalltavla "Applause by Banksy [Allplate]" är det senaste inom modern heminredning. Det är en kombination av intressant materialval och vackra mönster.På våra poster på metall "Applause by Banksy [Allplate]" hittar du många vackra grafiska kombinationer som är inspirerade av grafitti, inspirerande posters och tavlor i vintage-stil. Ovanliga material som en poster tillsammans med en originell design.

Metalltavla "Applause by Banksy [Allplate]" är det bästa exemplet på vacker design där mönster och material förstärker och ge en industrikänsla. En fräschör, unik väggdekor där "Applause by Banksy [Allplate]" perfekt passar in i moderna heminredningar, tonårsrum och takvångingar. Trots detta så passar metalltavlor även in i caféer, restauranger, kontor och andra platser.

Om du letar efter en iögonfallande väggdekoration så är våra helt klart en produkt för dig. Modern, decorative design som poster på metall kommer att förnya och förhöja din lägenhet. Det ska också nämnas att metalltavlor fästs på väggen med hjälp av magneter. På så viss behöver du inte förstöra dina väggar varenda gång du vill byta tavla.

Vi rekommenderar både poster på metall "Applause by Banksy [Allplate]" och våra andra tavlor från vår väggdekor--kollektion av metallprodukter.