Plåtskyltar - plåttavlor i metall

(153 resultat hittades i denna kategorin)

Metallposter - Moderna inredningsprodukter

Plåttavlor - tavlor på plåt är verkligen en unik väggdekor som kompletterar moderna hem. Tack vare dess ovanliga material och produktionsteknik (tryckt fiberduk som är monterad på en metallplatta) får du en originell känsla med en modern industriell look. Därför passar denna väggdekoren väl in på loft och rum med en modern stil. Fantasy-mönster, graffiti av Banksy, vintage, mystiska porträtt av kvinnor och häftiga citat – tack vare det stora urvalet av motiv så får du oändliga inredningsmöjligheter. Så våra plåttavlor passar inte vara för barnrum och ungdomar. Bimago plåttavlor passar in i alla interörer och är även en utmärkt presentidé. Upptäcka våra plåttavlor!

Plåttavlor - enkla att montera och vackra att beskåda

Våra plåttavlor tillverkas i stark och hållbar plåt med motiv i kvalitativt tryck. Vårt UV-tryck är resistent mot fukt och garanterar lång livslängd. Plåtskyltar i Bimago webbshop finns i standard affischformat 31 x 46 cm. Alla vet vi att en bild som placeras på rätt sätt är verklig konst. Ensamma bilder återspeglas bäst på en vägg ovanför en byrå, en säng eller soffa. Om du vill ha en grupp för att hänga flera bilder är det viktigt med rätt arrangemang. Bilder med samma storlek placeras bäst på rad. Bimago plåttavlor med praktiska magneter på baksidan fästs och säkras mot väggen att skada något med spik och hammare. Denna lösning lämpar sig därför till personer som gillar moderna och okomplicerad väggdekorer.

Plåttavlor - inte bara för ditt hem

Plåtskyltar är inte bara en snygg designidé för olika heminteriörer. De är perfekta som unika väggdekorer för andra rumstyper såsom kontor, butiker och andra offentliga miljöer på restauranger och barer. Vi kan rekommenderar särskilt plåtskyltar med motiverande citat och graffiti av Banksy som ger ett modernt intryck och ger verkligen varje rum en trendig karaktär. Tack vare smart monteringslösning kan våra plåtskyltar placeras nästa var som helst. Alla plåtskyltar levereras med en magnethållare som garanterar en stabil och säker väggmontering. Och du kan dessutom beställa dem i standardmåtten 31 x 46 cm som tack vare sitt format erbjuder oändliga placeringsmöjligheter. Upptäck Bimago online-galleri med unika plåtskyltar för alla rum.

Metalltavlor - den nya dimensionen av inredning

Letar du efter en modern väggdekor? Då ska du titta på vår kollektion av metalltavlor som skapades specifikt för krävande konstälskare. Till våra street-art älskare rekommenderar vi den tidlösa konsten med graffiti av Banksy som är perfekt för ungdomar och bar samt bostäder med en modern twist. Här hittar du också en kollektion av metalltavlor med motiverande ord och citat. Behåll ditt favoritcitat - inte bara hemma utan också i skolan eller på kontoret. Gillar du romantik? Upptäck våra mystiska och romantiska kvinnoporträtt i pastellfärger. Med Bimago metalltavlor kan du enkelt och snabbt ge ditt hem en speciell känsla.

Frågor? Ring oss! 08-559 21 828